top of page

Gold Touch

(tidigare Aqua Gold)

Aquagold har varit ett fantastiskt verktyg för behandlingar med mikroinjektioner.
Utvecklingen går dock väldigt fort och det är dags att ta dessa behandlingar ytterligare flera steg in i framtiden. Jag har därför ingått ett samarbete med Gold Touch och baserat på min långa erfarenhet av mikroinjektioner i kombination med Gold Touch produktsortiment tar vi mikroinjektionerna och dess resultat till en ny nivå.

Gold touch verkar revitaliserande och ger en fantastisk glöd redan vid första behandlingen. Gold touch är just nu en av de mest
populära i L.A och nu finns den äntligen i Sverige.


Gold Touch är en helt ny teknologi som med mikroinjektioner i det yttre lagret av huden tillför ingredienser som anpassas just för din hud.
​ Behandlingen har en god verkan på rynkor, pigmentförändringar och fina linjer, samtidigt som den tillför fukt, ökar spänstigheten och ger huden en vacker glöd. Denna unika kombinationsbehandling kommer dessutom minska synligheten av porer, reducera talg och
förebygga akne.

Gold Touch är en effektiv behandling med kort behandlingstid.
På en liten behållare sitter det 20 stycken guldpläterade titannålar som var och ett är smalare än ett hårstrå. Behållaren fylls på med exempelvis vitaminer och botox, som är den vanligaste kombinationen, och sedan trycks behållaren mot huden och ingredienserna fördelas jämnt under det yttersta hudlagret.

Efteråt kan en lätt rodnad uppstå, men försvinner efter en stund. Effekten sitter i ungefär 3 månader. 

Gold Touch reducerar fina linjer och ger ditt ansikte en vacker lyster. Gold Touch är en
utmärkt behandling för akneärr, stora porer och ojämn hudton. 

Områden som kan behandlas: hela ansiktet under ögonen, runt ögonen, ögonbryn, haka,
överläpp, hals, dekolletage och händer m.m.

bottom of page