top of page

Behandlingar

Behandlingar

Gold Touch (Tidigare Aqua Gold) - Hudförbättring

Gold Touch är en helt ny teknologi som med mikroinjektioner i det yttre

lagret av huden tillför ingredienser som anpassas just för din hud. Gold Touch reducerar fina linjer och ger ditt ansikte en vacker lyster. Det är en utmärkt behandling för akneärr, stora porer och ojämn hudton. 

Fillers - Hudförbättring & konturering

Med en liten nål injiceras det kroppsegna ämnet, Hyaluronsyra, för att ge en utfyllnad av rynkor, skapa volym och konturering, tillföra fukt eller behandla ärr. Detta kan utföras i ansiktet, på händerna eller dekolletaget. 

Botox - Behandling mot rynkor

Med en liten nål injiceras ett medel som tillfälligt blockerar nervimpulser till de små ansiktsmusklerna som annars vid daglig och upprepande användning orsakar linjer och rynkor. 

Behandling mot dubbelhaka

Belkyra används för behandling av oönskat fett under hakan i form av dubbelhaka. Behandlingen förstör fettcellerna under hakan och ger ofta en mer markerad hakprofil.

Handföryngring

Med åren försvinner fettet från händerna och dom blir rynkiga, torra och ådrorna framträder mer. Detta kan idag, enkelt fyllas ut med ett nålstick på handryggen. Som resultat får du fylligare händer som är både ungdomliga och vackra.

Frysbehandling - Fläckborttagning

Freezpen är en avancerad & effektiv kryobehandling som avlägsnar
benigna hudförändringar. Genom frysning behandlas hudförändringar
så som pigmenteringar/åldersfläckar, vårtor, talkörtelhyperplasi,
körsbärsangiom, fibrom, skintags & seborroiska keratoser.

Microscleroterapi - Behandling mot kärl

Behandlingen innebär att vi med en ytterst tunn nål injicerar en lösning som får framträdande och missprydande kärl på benen att skrumpna och försvinna. Behandlingen tar inte lång tid men kan behöva upprepas beroende på hur utbredda kärlen är samt hur snabb nybildningen av kärl och återkomsten av ådernäten är.  

PRX-T33 - Hudföryngring utan nålar (kemisk peeling)

Denna behandling görs utan injektioner och ger djup återfuktning och uppstramning av hud. Behandlingen är är snällare behandling och kan användas under alla årstider och orsakar ingen ljuskänslighet. Direkt efter känns huden återfuktad, uppstramad och vital. Behandlingsområden: Rynkor och linje, torr hud, bristningar, ärrbildningar, nedsatt fasthet, dekolletage, hals, händer, ojämna pigmenteringar m.m

Jalupro Super Hydro

Har du hört talas om JALUPRO SUPER HYDRO, den mest kraftfulla ”skinboostern” på marknaden? Likt PROFHILO så har Jalupro Super Hydro en av marknadens högsta koncentrationer av hyaluronsyra 32 mg/ml i 2,5 ml vilket ger totalt 80mg. 

Dr. CYJ Hair Filler

Nu lanserar vi Dr. CYJ Hair Filler, en revolutionerande teknik mot håravfall som tagits fram efter år av vetenskaplig medicinsk forskning. Tekniken som är baserad på hyaluronsyra tillsammans med 7 peptider, passar dig som vill motverka håravfall samt återfå förlorat hår. Den passar även utmärkt till dig som genomgått hårtransplantation för att öka dina chanser för ännu mer och tjockare hår.

bottom of page